MyBB Pro

P30-ART

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
اعلانات انجمن(حتما مطالعه بفرمائید) :



شله زرد
زمان کنونی: ۱-۷-۱۳۹۶, ۰۱:۱۵ عصر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: admin
پاسخ: 1
بازدید: 409

ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شله زرد
نویسنده پیام
*******
مدیر کل

وضعیت : آفلاین
شماره کاربر :1
ویترین مدال ها :1

پست‌ها: 5,447

اعتبار: 37
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹

حالت من: Narahat

ارسال: #1
Gadid شله زرد
شله زرد



مواد لازم :



برنج 250 گرم



شكر 500 گرم



زعفران سائیده یك قاشق مرباخوری



نمك یك قاشق چای خوری



گلاب یك فنجان



خلال بادام 50 گرم



پودر پسته و دارچین كمی







طرز تهیه:

برنج را شب قبل خوب بشویید تا آب آخرین بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با یك لیوان گلاب و 4-5 لیوان آب بگذارید برنج خیس بخورد. 9 لیوان آب را در قابلمه متوسطی ریخته و بگذارید جوش بیاید، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنید تا بجوشد. كف روی آن را با كفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم كنید تا برنج بپزد. شكر را در این مرحله اضافه كنید. خلال بادام را شسته، یك ساعت در گلاب خیس كرده و به شله زرد اضافه كنید.



چون شله زرد معمولاً زود ته می گیرد، بعد از اضافه كردن شكر باید مرتب هم بزنید كه این مشكل پیش نیاید. اگر احساس كردید شله زرد شما كمی سفت شده، می توانید كمی آب جوش به آن اضافه كنید. برای این كه شله زرد شما آب نیندازد، بهتر است روی حرارت ملایم اجاق، شعله پخش كن قرار دهید و بگذارید یك ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود، یا آن كه در ظرف نسوز كشیده و در فر قرار دهید.



شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگی كشیده و بعد از ده دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزئین كنید و بگذارید خنك شود.
ده ارسال آخر من :

امام حسین علیه السلام فرمودند:
أَعجَزالنّاسٍ مَن عَجَزَ عَنِ الدُّعاء
عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سامانه ارتباطی انجمن مذهبی و ارزشی عشاق الحسین علیه السلام
30008909000014
۵-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ عصر
بازدید از وبسایت این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع ارسال پاسخ

بروزرسانی موضوع (برای بروزرسانی کلیک کنید)My-BB.Ir

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

 انتخاب پوسته: