MyBB Pro

P30-ART

اعلانات انجمن(حتما مطالعه بفرمائید) :



وقت سفارت آمریکا
زمان کنونی: ۹-۱۵-۱۳۹۵, ۱۲:۵۴ عصر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: asha09
آخرین ارسال: asha09
پاسخ: 1
بازدید: 35

ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقت سفارت آمریکا
نویسنده پیام
*
آبدارچی هیئت

وضعیت : آفلاین
شماره کاربر :7453
ویترین مدال ها :0

پست‌ها: 7

اعتبار: 0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵

حالت من: هیچ کدام

ارسال: #1
وقت سفارت آمریکا
 
 آژانس آنامهر پرواز با تجربه چندین سال سابقه در زمینه اخذ وقت سفارت آمریکا آماده ارائه خدمات وقت سفارت آمریکا در دبی، وقت سفارت آمریکا در ارمنستان، وقت سفارت آمریکادرآنکارا (که دارای آفیسر فارسی زبان می باشند) و کلیه کشورهای دیگر از قبیل کشورهای اروپایی -که در آنها امکان مصاحبه با ایرانیان وجود دارد-  می باشد.
لذا خواهشمند است اقدامات مربوط به تعیین وقت سفارت خود را به کارشناسان مجرب آنامهر پرواز بسپارید.
  • [font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مراحل تعیین [font=tahoma,sans-serif]وقت سفارت آمریکا:

1- تکمیل فرم درخواست ویزا ( فرم DS-160 )
مهم ترین مرحله جهت اقدام برای دریافت ویزاهای کوتاه مدت آمریکا تکمیل اپلیکیشن فرم DS-160 می باشد. این فرم حاوی اطلاعات فردی هر نفر از اعضای خانواده می باشد که باید به دقت تکمیل گردد.
چنانچه متقاضیان به شخصه قادر به پر کردن این فرم نیستند بهتر است این امر را به کارشناسان این شرکت سپرده تا ازهرگونه ایجاد خطا و بروز مشکلات بعدی جلوگیری گردد.هرگونه اشتباه در تکمیل این فرم ممکن است منجر به رد درخواست متقاضی شود.
2- تعیین [font=tahoma,sans-serif]وقت ملاقات
جهت تعیین یک قرار ملاقات در کنسولگری آمریکا برای مصاحبه با افسر ویزا باید یک زمان مشخص تعیید گردد. این روند شامل ایجاد یک حساب کاربری، انجام واریزی های مربوطه و تعیین ساعت، روز و مکان مصاحبه می باشد. که این امر به طور کامل توسط آژانس آنامهر پرواز صورت می پذیرد.
هر متقاضی بسته به هدف سفر خود باید نوع ویزای دریافتی خود را مشخص نماید.معمولا در اکثر موارد متقاضیان با هدف گردشگری، بازدید اقوام، تحصیلی و ... تحت عنوان ویزای غیر مهاجرتی به ایالات متحده آمریکا سفر می کنند.
مدت زمان لازم جهت ریافت وقت سفارت بر حسب نوع ویزای درخواستی و محل کنسولگری متغیر است.به علت متغییر بودن نوبت دهی کنسولگری ایالات متحده در امارات، ارمنستان و ترکیه بر حسب زمان و نوع ویزای درخواستی جهت مطلع شدن از وقت های موجود با آژانس آنامهر پرواز در تهران تماس بگیرید.

3- آمادگی برای حضور در مصاحبه
متقاضیان محترم بهتر است چند روز قبل از عزیمت به کشور مورد نظر جهت مصاحبه با کارشناسان ما در رابطه با نحوه چینش مدارک، مصاحبه و رفتار با افسر ویزا و .... در ارتباط باشند.
افسر ویزا در طی مصاحبه برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا را دارد یا خیر. اطلاعات فرم Ds-160 - مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی در حین مصاحبه تعیین کننده این امر خواهد بود.ممکن ایت پرونده ویزا مورد نظر نیاز به بررسی های بیشتر داشته باشددر این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا در اختیار وی قرار می دهد.
تمام کنسولگری های ایالات متحده از داوطلبان انگشت نگاری به عمل می آورند.برخی از کنسولگری های ایالات متحده اشخاص زیر14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می نمایند؛ اما توصیه میگردد کلیه متقضیان،بدون در نظر گرفتن شرایط سنی، در مصاحبه حضور یابند.[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]پروسه روند بررسی مدارک:ممکن است پرونده شما نیاز به بررسی های اداری بیشتر يا اصطلاحا Administrative processing داشته باشد . در این صورت به متقاضی گفته می شوددر هفته های آینده و یا حتی ماه های بعد پس از اتمام پروسه بررسی، از طریق سایت یا ایمیل وضعیت نهایی ویزای خود را پیگیری کنند.
در حالت ایده آل ممکن است پرونده نیازی به بررسی بیشتر نداشته باشد و افسر ویزا در همان روز مصاحبه با صدور ویزای شما موافقت می کند.
  • توضیحات تکمیلی:
لطفا به هیچ عنوان اقدام به برنامه ریزی نهایی جهت سفر خود و تهیه بلیط قبل از صدور ویزا نکنید.هیچ ارگان، سازمان و یا حتی نهادی نمی تواند به شما ضمانت صدور قطعی ویزا را بدهد.اگر در گذرنامه منقضی شده شما ویزای معتبری موجود باشد شما می توانید با دریافت گذرنامه جدید و معتبر همراه با گذرنامه منقضی شده که ویزا در آن چسبانده شده مسافرت کنید.همچنین می توانید کلیه خدمات تور مسافرتی خود به کشورهای محل مصاحبه و همچنین بعد از اخذ ویزا رزرو هتل و بلیط ایالات متحده را به ما بسپارید.[font=tahoma,sans-serif]مدارک مورد نیاز برای گرفتن [font=tahoma,sans-serif]وقت سفارت برای کسانی که اپلیکیشن فرم را پر نکرده اند
  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • تکمیل فرم DS-160 فارسی که توسط آژانس آنامهر پرواز در اختیارمتقاضی گذاشته خواهد شد.
  • [font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اسکن دعوتنامه،در صورت داشتن دعوتنامه ، و مدارک اقامتی دعوت کننده.
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید یا اسکن آن با رزولوشن 600*600 پیکسل ( صورت کاملا معلوم باشد)
 [font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]در صورتیکه متقاضی دعوت نامه ازکشور [font=tahoma,sans-serif]آمریکا را نداشته باشد و قصد سفر جهت گردشگری را دارد این شرکت توانایی تهیه دعوت نامه برای متقاضیان محترم را دارد. [font=tahoma,sans-serif]مدارک مورد نیاز [font=tahoma,sans-serif]وقت سفارت آمریکا برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم را پر کرده اند :
  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم (صفحه بارکد یا DS-160 confirmation page)
  • متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .
[font=tahoma,sans-serif]فرم های مورد نیاز برای [font=tahoma,sans-serif]سفارت آمریکا
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][font=tahoma,sans-serif]نوع فرم[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][font=tahoma,sans-serif]نام فرم
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]DS-160
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فرم پرداخت SEVIS[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]I-901
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فرم پذیرش هزینه های مالی دعوتشونده[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]I-134
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]فرم های مربوط به گرین کارت[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]DSP122-DS0230
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی امریکا :
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین ds-160 به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارتکه توسط این مرکز انجامپذیر است.
  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به امریکا و اصل پاسپورت های قبلی.
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در امریکا .
  • 1 قطعه عکس 5 × 5 .
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
  • بیمه ی مسافرتی
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ،[font=tahoma,sans-serif]وقت سفارت آمریکا جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و ... ).
  • مدارک میزبان در امریکا ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در امریکا یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و ... ).
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و...
  • ** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت امریکا می افزاید.منبع:وقت سفارت آمریکا**

ده ارسال آخر من :
(آخرین ویرایش در ۷-۲۲-۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ عصر توسط asha09.)
۷-۱۹-۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع ارسال پاسخ

بروزرسانی موضوع (برای بروزرسانی کلیک کنید)My-BB.Ir

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

 انتخاب پوسته: